"Dragostea trece prin stomac."

Retete culinare

https://www.facebook.com/luiza.elena.37/

ilioiuluizaelena@yahoo.ro

Sondaj

Va place blog-ul meu ?

Total voturi: 125

Ciorba de dovlecei

07.10.2013 11:35
Ingrediente:
 
2 l apa 
1 l bors 
zarzavat de supa 
3 dovlecei 
2 rosii 
verdeata 
sare
2 ardei grasi
1 ceapa
1 galbenus 
2 linguri smantana 
1 lingura ulei 
1 lingura faina
1 morcov
Mod de preparare:
 
Se pun la fiert intr-o oala cu apa, o ceapa taiata marunt, un morcov si un patrunjel intregi. 
Cand zarzavatul este fiert, se adauga borsul fiert separat, dovleceii curatati si taiati potrivit, rosiile si putin marar si patrunjel verde.
 Se potriveste de sare si se observa sa nu fiarba prea mult, pentru ca dovleceii sa nu se sfarame. 
La ciorba se poate adauga putin rantaa de faina cu ulei si se drege cu un galbenus si putina smantana.
 

Pofta buna !!