"Dragostea trece prin stomac."

Retete culinare

https://www.facebook.com/luiza.elena.37/

ilioiuluizaelena@yahoo.ro

Sondaj

Va place blog-ul meu ?

Total voturi: 125

POMANA PORCULUI

21.10.2013 10:25

Pomana porcului

INGREDIENTE

·         1 kg carne de porc mai impanata (cu grasime)

·         4-5 catei usturoi

·         2 foi de dafin

·         2 linguri de untura

·         o jumatate de cana de apa

·         bulion

MOD DE PREPARARE :

Carnea de porc se spala si se taie in bucati potrivite, se pune intr-un ceaun.

Se pune untura, usturoiul taiat mai grosier(sau lasat intreg), foile de dafin  si apa.

Se acopera cu un capac si se lasa sa se patrunda.

Se lasa carnea pe foc pana rumeneste apoi de adauga bulionul pana cuprinde toata carnea din cratita.

Dupa ce s-au rumenit carnea se scot intr-un castron .

Timp de preparare : 1 ora !

 

Pofta buna!

Creați un site gratuit Webnode