"Dragostea trece prin stomac."

Retete culinare

https://www.facebook.com/luiza.elena.37/

ilioiuluizaelena@yahoo.ro

Sondaj

Va place blog-ul meu ?

Total voturi: 125

Drob cu organe de porc si carne tocata

08.10.2013 09:16

INGREDIENTE

·         500-600 gr organe de porc(ficat,inima,rinichi)

·         500 gr carne tocata de porc

·         1 legatura marar

·         2-3 legaturi ceapa verde

·         2 legaturi usturoi verde

·         5 -6 oua

·         sare

·         piper

·         cimbru

·         hartie de copt

COMENTEAZA

MOD DE PREPARARE RETETA DROB CU ORGANE DE PORC SI CARNE TOCATA

Se spala bine organele si se pun la fiert.

Cand sunt fierte ,se toaca marunt cu cutitul si se pun in castron.

Ceapa,usturoiul se toaca si ele cu cutitul si se adauga peste organe,se adauga si carnea tocata,sare,piper,cimbru,ouale si se amesteca bine .

Se pune compozitia in tava de cozonac tapetata cu hartie de copt sau daca nu aveti hartie,ungeti tava cu ulei si tapetati cu faina.

Puteti bate un ou deasupra pentru crusta Da-ti la cuptor pana este se rumeneste frumos si este gata

Ingredientele sunt pentu un drob mare, in tava de cozonac.

Timp de preparare: cca 90 minute.

Pofta buna !!!